Maatwerk.
Wij zijn er dol op.

Het ontwikkelen van een applicatie is als het laten aanmeten van een mooi maatpak.

Webapplicaties

Wij vinden onze uitdaging in het ontwikkelen van een applicatie waar u uw bedrijfsprocessen zo geautomatiseerd mogelijk mee kan uitvoeren. In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende bedrijven, in verschillende branches, mooie, succesvolle applicaties mogen ontwikkelen.

Beheer & onderhoud

Het onderhouden van een webapplicatie is net zo belangrijk als onderhoud aan uw auto. Na oplevering van uw Laravel project helpen we u graag uw applicatie up-to-date te houden.

Heeft u een bestaande Laravel applicatie en zoekt u een betrouwbare partner die het onderhoud hiervan kan waarborgen? Uiteraard nemen graag uw wensen en de passende mogelijkheden met u door.

Waarom is onderhoud nodig?

Belangrijke redenen om een Laravel applicatie te blijven onderhouden zijn:

  • Het bijwerken van het Laravel framework en eventuele uitbreidingen om compatabiliteit en veiligheid te garanderen.
  • Het oplossen van bugs en eventuele prestatieproblemen op te lossen.
  • Nieuwe functies vanuit het Laravel framework te gebruiken om te kunnen voldoen aan veranderende zakelijke vereisten.
  • Regelmatig de codebase herizen en opschonen om deze georganiseerd en onderhoudbaar te houden.
  • Implementeren van back-ups en monitoring en andere "best-pratices" op het gebied van betrouwbaarheid.
  • Regelmatig onderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat de applicatie goed blijft functioneren en voldoet aan de wensen van de gebruikers.

API oplossingen

Wanneer uw applicatie moet kunnen communiceren met andere applicaties, maken wij gebruik van API's. Denk hierbij aan het afhandelen van betalingen, facturatie of informatie versturen naar of ontvangen van andere partijen.

De afgelopen jaren hebben wij verschillende API's mogen implementeren. Denk hierbij aan koppelingen met Google, HubSpot, Moneybird, Exact, Kamer van Koophandel en vele anderen.

Laravel package development

Het Laravel framework is uitermate geschikt om maatwerk packages te kunnen gebruiken. Heeft u al een bestaande webapplicatie en heeft u behoefte aan bepaalde functionaliteit? Ons team kan u helpen met het ontwikkelen van een package die u kunt inladen in uw applicatie.

Herbouwen van een webapplicatie

Mogelijk bent u in het bezit van een bestaande webapplicatie. Er kunnen redenen zijn waardoor deze aan vervanging toe is.

Denk hierbij aan verouderde technieken, een applicatie die gebouwd is zonder framework of met een framework waar geen ondersteuning meer voor geboden wordt, of een hoge mate van fouten in de applicatie waardoor u of uw klanten helaas niet de zorgeloze ervaring krijgen die uw applicatie hoort te bieden.

Deze zaken kunnen er voor zorgen dat onderhoud onnodig duur wordt en het zelfs goedkoper kan zijn om een herbouw te overwegen. Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren en dienst zijn.